Sockerbruket 16, 414 51 SE Göteborg    [javascript protected email address]

Transport i Uppsala

Transport i Uppsala Det finns massor av lastbilar på vägarna lastade med försändelser som redan är påväg någonstans. Faktum är att över hälften av dessa har ledigt utrymme och 24% är helt tomma. Varför inte utnyttja dessa som en kostnadseffektiv lösning på era fraktbehov? Genom CargoSpace24 fyller vi dessa tomma ytor och pressar samtidigt ner kostnaderna för kunden.

Effektivisera din transport

Oavsett om du är transportör eller i behov av transport i Uppsala är du välkommen att effektivisera Europas transporter tillsammans med oss. Vi har tagit några extra steg in i framtiden och utvecklat en plattform där transportörer och transportkunder i Uppsala och hela Europa kan dra nytta av varandra för ett effektivare samarbete som alla tjänar på. Transportörer kan se tillgängliga förfrågningar och lämna offerter på sina transporter, och transportkunder hittar genom en enkel inloggning ledigt utrymme i transporter som ska till rätt destination.
Med vårt utökade transportnätverk och samlade erfarenhet kan du enkelt hitta det bästa transportsättet för ditt gods.Våra transportörer finns i alla Europas länder vilket gör att vi kan erbjuda ett stort och kostnadseffektivt transportnätverk.

Transport för miljön

Genom att minska antalet lastbilar på vägarna bidrar du samtidigt till en bättre miljö. Som logistikföretag är det en utmaning att jobba miljöfrämjande och samtidigt tillfredsställa alla olika parter i en flödeskedja. Och det är en utmaning vi tycker om. Vi är stolta över att ha blivit ett av de bästa transportföretagen när det gäller bevarandet av miljön. Vi prioriterar minskad bränsleåtgång och bättre bränslen, samtidigt som bättre användande av ledigt utrymme minskar antalet lastbilar på vägarna som i sig är ett steg i rätt riktning ur miljösynpunkt. När man överlåter sitt gods för transport vill man känna sig trygg med att varorna inte kommer bort på vägen. Därför kan du som transportkund följa ditt gods online hela vägen till destinationen, samtidigt som du får alla uppgifter om det företag som fått förtroendet att ta hand om just ditt gods.
Tryggt och smidigt helt enkelt.