Sockerbruket 16, 414 51 SE Göteborg    [javascript protected email address]

Transportör

Fyll din lastbil

Som transportör, eller som transportförare, vet man hur ofta man kör omkring med tom, eller halvtom last – och hur frustrerande detta kan kännas. Man vill självklart fylla sitt lastutrymme om man kan. Det finns egentligen inte miljötolerans för onödiga transporter, i synnerhet inte tomma lastbilar på vägarna.

Men saker måste levereras och det går inte förbjuda transportföretag att köra tomma eller halvfulla eftersom det gör deras jobb omöjligt. Men det går helt klart att förbättra med enkla medel.

Lösningen som vi på CargoSpace24 har kommit på är att samordna alla transportörer och transportköpare, ge dem en gemensam plattform som de kan kommunicera via. På CargoSpace24 skapar du som transportör eller förare en egen profil som du uppdaterar med din status – dvs. var du befinner dig och hur mycket lastutrymme du har ledigt. Om en transportköpare loggar in samtidigt och ser att de saker denne vill få levererat får plats i din lastbil så uppstår en triple win-situation – för dig som transportör, för transportkunden och för miljön.

Ju fler som ansluter sig till CargoSpace24, desto effektivare blir tjänsten.

Större vinst per körning

Det är inte bara för miljöns skull som du borde ansluta dig till CargoSpace24, den största moroten för transportörerna är ju de ökade intäkterna. För varje extra pall som lastas i ditt fordon tjänar du mer pengar på din körning. Samtidigt slipper du extra körsträckor för att hämta upp godset. Det är effektivt, lönsamt och ett steg in i framtiden.

Du måste ha en GPS

Det enda du måste ha för att vi ska godkänna dig i våra system är en GPS (fordonstracker). Har du ingen så är du välkommen att köpa en av CargoSpace24.