Sockerbruket 16, 414 51 SE Göteborg    [javascript protected email address]

Transportkund

Är du ibland i behov av att få dina varor fraktade? Du kanske behöver frakthjälp på standardbasis? Eller mer oregelbundet? Oavsett så är du välkommen i gemenskapen av andra transportkunder och transportföretag i hela EU, som arbetar för att effektivisera transportsituationen i Europa. Du väljer själv dina kriterier – inrikes eller utrikes och sedan vidare mer specificerat. CargoSpace24 är till för alla.

Behöver du transporthjälp?

Du som transportkund skapar en användarprofil på CargoSpace24 och kan sedan med hjälp av en enkel inloggning kolla om det finns plats för dina varor i någon närbelägen lastbil som ska till ditt gods destination. Ju fler som använder CargoSpace24:s tjänst, desto mer effektiv kommer tjänsten att bli.

Tryggt och säkert

Det är inte bara billigare och effektivare att få fraktat sina varor i transportfordon som redan kör, det är också väldigt tryggt. Du som transportkund får tillgång till hela leveransförloppet och kan – om du vill – bevaka det i realtid via din profil.  Du får också komplett information om den transportör som får ansvaret att leverera dina varor.

Lätt att använda

Vår inloggningsportal, där alla samlas och uppdaterar sina behov och sin tillgänglighet, är mycket lätt att använda. Man uppdaterar bara när man själv önskar och kan ta del av andras information 24/7. Varför CargoSpace24 är så effektivt är för att den är i realtid, man behöver inte mycket framförhållning, även om det såklart alltid är bra.

CargoSpace24 är framtidens transportsamordnare – testa du också!