Sockerbruket 16, 414 51 SE Göteborg    [javascript protected email address]

Transport i Stockholm

Transport i Stockholm Söker du transport i Stockholm och vill hitta ett smartare alternativ? Våra anslutna transportörer finns i alla länder i Europa vilket gör att vi kan utnyttja ett stort transportnätverk.
Handeln ökar lavinartat och inte minst i Stockholm. Det ställer krav på ökad effektivitet i transportbranschen. Vi gör dina transporter till och från Stockholm mer kostnadseffektiva genom att utnyttja det utrymme som är ledigt i redan befintliga transporter. Oavsett om du behöver frakthjälp regelbundet eller bara ibland så är du varmt välkommen att bli en av oss transportkunder och transportföretag som arbetar för att effektivisera transporter i Stockholm och över hela Europa.

Effektivare transport på nytt sätt

Som kund hos oss erbjuds du en effektivare och billigare transport genom att våra lastbilar är synliga via GPS-trackers på vår plattform, och kan där redogöra för destination och ledigt utrymme för kunden att använda sig av. När du låter oss ta hand om din transport slipper du betala för luft.

Samma trygga transport

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett system som alla vinner på. Transportörer kan tjäna mer på varje rutt och transportköpare kan hitta billigare transporter. När man ska transportera gods är det viktigt att transporten känns trygg och att ditt paket inte kommer bort, därför kan du följa ditt leveransförlopp i realtid. När transporterna effektiviseras så minskar antalet lastbilar på vägarna och därigenom minskas också koldioxidutsläppet. Och självklart får du en offert för din försändelse innan du bokar din transport. Lastbilar